Hello world!

by

Elke nieuwe website, elk nieuw programma, lijkt te beginnen met Hello world! Dus hallo wereld! Hier ben ik weer. Mijn laatste website, op ditzelfde adres heb ik heel slecht bijgehouden. Eigenlijk alleen het overlijden van mijn hond en de reis naar Australië, die ik samen met mijn moeder maakte.

Maar…. Schrijven blijft leuk en doe ik dat te weinig. Of ik nou dagelijks wat mee maak wat de moeite van het schrijven waard is, nee. Of er nou heel veel mensen zijn die dit gaan lezen? Waarschijnlijk ook nee. Wat ik hier ga delen? Geen idee!

Maar, ik denk leuke foto’s die ik maak, reizen die ik maak, gebeurtenissen, mijlpalen en wellicht ook nog andere dingen.

Logo

Eén reactie op “Hello world!”

  1. A WordPress Commenter avatar
    A WordPress Commenter

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *