Spannende weggetjes en Walvissen

Spannende weggetjes en Walvissen

Gisteren zijn we van het ene adres naar het andere adres gegaan, ongeveer 80 kilometer verderop. Voor we op de snelweg kwamen, hadden we eerst een spannend weggetje. Ik reed, mijn moeder heeft een aantal filmpjes gemaakt. (filmpjes volgen)

Gelukkig duurde dit niet de volledige 80 kilometer. Even later reden we over de snelweg. Onderweg hebben we nog een tussenstop gemaakt, want hier ongeveer 80 kilometer rijden, duurt anderhalf uur. Wij hadden een mooi uitzicht vanaf de parkeerplaats.

Vandaag zijn we naar Nelson Bay geweest, met een boot walvissen spotten. Dat was nog wel een aardig eindje rijden en gedeeltelijk de route die we zaterdag gaan rijden richting Brisbane.

Walvissen spotten was leuk, ze waren actief en we hebben meerdere walvissen zien springen, het is zelfs gelukt om er foto’s van te maken. Daarnaast hebben we nog zeehonden gezien (maar die zien we wel vaker) en dolfijnen. Niet zo veel en ook niet echt super mooie foto’s van de dolfijnen, maar we hebben ze gezien. De boottocht duurde ongeveer 2,5 uur. Na die tijd zijn we gaan lunchen, let wel, in een club met gokkasten!! en hebben nog een aantal pelikanen gezien. Mijn oom vraagt of we die vogels ook in Nederland hebben, mijn antwoord…ja in de dierentuin.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: