Roadtrip to Brisbane – Dag 2

Roadtrip to Brisbane – Dag 2

Vandaag dag 2 van onze trip naar Brisbane. Van te voren hadden we besloten te rijden tot Yamba. Onderweg hebben we weer een tourist drive gekozen en op een prachtig plekje uitgekomen. Bij een vuurtoren met een uitkijkpunt. Wij liepen van de parkeerplaats naar het uitkijkpunt (trapje omhoog) en stonden oog in oog met kangaroes. Die hadden we natuurlijk al gezien, maar alleen in een dierentuin. Deze liepen in het wild.

Een leuke verrassing waar we niet op hadden gerekend. Naast de kangaroes bleek het een ontzettend mooi uitzicht te zijn, met een mooie vuurtoren. Wij waren hiervan echt onder de indruk.

Hierna zijn we doorgereden naar het volgende punt van de toerist drive. Wederom een prachtig uitzicht op de zee. Geen stranden dit keer maar rotsen. Ook hier hebben we enige tijd naar de zee gekeken en foto’s gemaakt. Eigenlijk zijn alle foto’s erg mooi geworden dat het lastig is om te kiezen welke ik op mijn blog zet.

Helaas hebben we na dit punt ergens een verkeerde afslag genomen en belanden we een behoorlijk stuk terug weer op de snelweg. Dit was jammer, maar deze punten hadden we echt niet willen missen. We hebben door het tijdsverlies niet meer tourist drives gekozen, omdat we toch ook op een redelijke tijd in een hotel wilden zijn.

In het hotel (motel eigenlijk) hebben we gevraagd waar we goed konden eten. Er bleek op ongeveer 2km afstand een taveerne te zitten en dat leek ons wel wat. We konden door de taveerne worden opgehaald en weer teruggebracht. Nou heb ik een bepaald beeld bij een taveerne, maar dit was wederom een “vreetschuur”. Blijft een rare gewaarwording. Het eten was wel goed. Inmiddels terug op de motelkamer, de foto’s bekeken en op mijn laptop gezet en deze blog aan het schrijven. Wanneer ik klaar ben met schrijven, kan ik nog een tijdje wachten tot alle foto’s geüploaded zijn, want helaas heeft het motel een erg brakke WiFi-verbinding.

Morgen rijden we door naar Brisbane, niet zo heel ver meer en ontzettend zin in.

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: