“Nieuw” huis

“Nieuw” huis

Over 3 weken ben ik in Australië, maar voor we echt beginnen met dingen inpakken, zetten we eerst nog even het huis op zijn kop. Al heel lang zijn wij aan het kijken naar nieuwe (kunststof) kozijnen. Op de slaapkamers nog enkel glas en kozijnen die nodig aan een verfbeurt toe zijn en enkelen zelfs aan vervanging.

Toen wij ons huis kochten van de woningbouwvereniging werd ons gezegd dat wij mee konden doen in onderhoud wanneer er onderhoud aan de huurwoningen verricht zou worden. Toen dat uiteindelijk ging gebeuren, bleek het onmogelijk voor ons om mee te kunnen doen. We zijn toen vervolgens zelf offertes op gaan vragen, nadenken over zelf doen of laten doen en nog meer offertes opgevraagd.

Uiteindelijk hebben we de keuze voor een bedrijf gemaakt en begin deze week was het dan zover, de start van de verbouwing. De voorkant is klaar, op de afwerking na, de achterkant beneden heeft ook bijna weer ramen. (wel fijn, want vandaag werk ik thuis, heeft mijn halve huis geen ramen, zit ik op de tocht en is het ineens best wel koud ) Maar tot nu toe wordt het mooi! En zo hebben wij straks een nieuw zonder te verhuizen. Hopelijk minder tocht en boven zeker in de winter een stuk behaaglijker.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: