Familie reünie

Familie reünie

Het is in Australië normaal om te eten in clubs en dat zijn dan niet clubs zoals je ze bij ons zou verwachten. Deze clubs zijn een soort van zelfbedieningsrestaurants met overal gokkasten. Je gaat eten en gokken. In de buurt van Sydney hadden we al geluncht in een soortgelijke club, gisteren met mijn oom in tante ook in de buurt van Glenorie. Hieronder foto’s en een video om daar een kleine indruk van te krijgen.

Vandaag had mijn tante een barbecue georganiseerd. Haar schoonzus met kinderen en kleinkinderen, mijn oom en ,tante die wij vrijdag al bezocht hadden waren er ook. Vanmorgen al heel vroeg (vonden wij), kwam er een broer van mijn moeder (oom van mij dus) ook. Voor mij was het voor het eerst dat ik hem heb gezien. In totaal waren er ongeveer 30 mensen. Gisteren is mijn tante al begonnen met het voorbereiden van het eten. We mochten niet mee helpen, maar uiteindelijk kon mijn moeder toch even helpen. Ze mocht de keukenmachine vasthouden zodat deze niet van het aanrecht zou lopen terwijl de machine aan het werk was.

Vandaag was erg gezellig, veel mensen, veel vragen beantwoorden, veel dezelfde vragen en natuurlijk nog even foto’s maken. Mijn moeder op de foto gezet met haar zus en 2 broers. Een ook ik sta er nog even tussen.

Vandaag zijn we dus bij het huis van mijn oom en tante gebleven en iedereen was rond 18 uur weer onderweg naar huis. Voor ons gevoel was het bijna 22 uur, maar dat viel dus weer mee. Super leuk zoveel nieuwe mensen leren kennen, leuk om familie te leren kennen..

Morgen gaan we met de trein meer zien van Sydney. Ik geloof dat er nog genoeg te zien is en we laten ons verrassen.

Lieve groetjes vanuit Australië!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: